Vettä tulee kuin Esterin sieltä. Siis ihan heti aamusta ja vieläkin klo 17.51. Kengät kastui jo, kun ajattelin ulos menemistä aamulla. Ja töissä sain tunkea kosteat vaatteet kaappiin muhimaan ja odottamaan iltapäivän kotiin lähtöä. Voitte varmaan kuvitella, mikä nautinto on työpäivän jälkeen laittaa jalat märkiin, hieman kissan pissalta haiseviin kenkiin ja istua bussissa (jossa muuten myös haisi kissan pisu, ihan ilman mun kenkiäkin)tunti.

Tänään töissä sain case study-tehtävän ja pienen pieni stressi iski päälle. Se kuitenkin hälveni heti, kun sain vähän kirjoitella asioita ylös ja iltapäivällä ohjaajan kanssa käytiin ensin pieni pp-esitys aiheesta ja sitten kerroin omat vastaukseni. Hyvin meni ja huomenna sitten ilmeisesti kirjoitan vastauksen koetyyliin tai esittelen jollekin tämän keissin. En ihan käsittänyt, mitä ohjaaja tarkoitti. Se selvinneen huomenna.

Huomenna on viimeinen päivä NICUlla ja sitten maanantaista kolme viikkoa vietänkin PICUlla.

Tänään olisi ehkä suunnitelmissa käydä jossain syömässä. Jos ei sateessa viitsitä tarpoa, mennään varmaan Overseasiin jälleen.

Olen täysin unohtanut mainita maailman ärsyttävimmän mainoksen: aasimainos, joka pyörii bussissa valehtelematta kymmenen kertaa tunnin matkan aikana.  ”Ganjiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa”

Ilmoitusluontoisena asian haluan kertoa, että juomme japanilaistyylistä vihreää teetä maidolla. Jauheversio. Ja mainittakoon, että pahaa on.

 

Lisää korjailtavia juttuja tulee koko ajan lisää. Onko ehdotuksia, miten menen huomenna selvittämään alakerran infoon, että loisteputki sanoo sopimustaan irti ja huoneessa on enemmän ja vähemmän discotunnelma?