olin tänään menossa vain taidemuseoon ja kiertelemään jonnekin Nanjing Roadille. (Se, joka näkis Nanjing Roadin, tietäis, ettei sinne voi mennä VAIN kiertelemään.)

Sitten sattui se HUPS! Oikeastaan melkein heti, kun astun metrosta ulos West Nanjingilla. GAP ja mukaan tarttui farkut. Mutta se oli ihan vahinko.

Sitten sinne museoon! Taulut, joissa on pelkästään kiinalaista kirjoitusta ei jostain kumman syystä ihan auenneet. Muutamia ihan hienojakin juttuja oli, mutta en ehkä toista kertaa menis. Tykkäsin taidemuseosta kuitenkin enemmän kuin Shanghai Museumista. Museosta tarttui mukaan Shanghai-opas (tässä vaiheessahan sille on äärettömästi käyttöä! :D) ja yhteensä 70 postikorttia. Ja mikä hauskinta, enää ehkä 5 Shanghai-korttia pitää lähettää. Entisiäkin on vielä jäljellä, mutta vain huonoja. Osasta tänään ostamista korteista tulee sitten joskus seinälle joku kokoelma, jos vaan jostain repäsen tarpeeksi monta kivaa kehystä.

Ihan huomaamatta jalat ohjasivat minut seuraavaksi jättiläisostoskeskukseen. Aluksi en löytänyt juuri mitään, mutta sitten se repes. Kehtaanko edes kertoa? No kerta alotinki: kaks mekkoa (kokeilematta! mutta hyviä ovat! :)), vyö, t-paita, ja lämpökerrastohousut :D  Tämähän ei olis juuri mitään, jos en koko reissun aikana olis ostanu mitään muuta. Toisin kuitenkin on...

Tuliaisiakin on vielä ostamatta :/ Mutta yks kiva pointti tässä tuliaishommassa on: osa tavaroista saapuu (toivottavasti saapuu!!!) Suomeen vasta marraskuun lopulla, enkä todellakaan tarkkaan muista, mitä siinä isossa kassissa on, joten kaikki taitavat saada tuliaisensa vasta jouluna :D

Testipakkausta pitäis taas tässä joku päivä vähän tehdä ja katsoa, mitenkä monta pakettia sitä vielä täytyy postilla laittaa. Kilot ei tule vastaan, mutta tila tulee. Toinen matkalaukku on nimittäin pieni. Valitettavasti edes tieto siitä, ettei tavarat välttämättä tule laukkuihin mahtumaan, ei ole millään tavalla hillinny mun ostostelua. Tästä johtuen: TULKAA NYT JOKU HAKEMAAN MUT POIS TÄÄLTÄ KAUPPOJEN KESKELTÄ!