Kirjoittelen eilisen nyt pois alta sairaalalla. Siksi erinaisia palleroita puuttuu erinaisten kirjainten paalta.

Se janna juttu. Oltiin menossa luovuttamaan verta. Ei onnistunut. Mulla tyssas siihen, etta olin viimeisen viiden vuorokauden aikana ottanu sarkylaaketta. Siis hah? Ma en ikina taalla vois luovuttaa verta, jos taytyis olla viis paivaa ilman sarkylaaketta. Eiks Suomessa se oo jotain vuorokausi? No kuitenkin. JR:lla tokkas sitte siihen, mihin mullakin olis myohemmin tokanny, eli rokotuksiin. 12 kuukautta pitais ilmeisesti olla rokotuksista. Olis varmaan piikittaja-tati saanu halvauksen, jos oltais kerrottu kaikista meihin pistetyista mommoista. Ei nimittain ole ihan yksi tai kaksi piikkia, joita on meihin tuikittu viimeisen vuoden aikana.

Olisin tahtonu luovuttaa, koska Suomessa luovuttaminen ei sitten onnistu varmaan miljoonaan vuoteen tan Kiinan takia. Siina mielessa olis taalla Kiinassa ollu kateva luovuttaa. Ei sen puoleen, ei me ihan kaikkia muitakaan luovutuskriteereita ymmarretty, vaikka ihan enkuksi ne siina lukikin. Ei ihan jokainen sairaus ole tiedossa. Mutta se luovutusbussi oli aika hauska. Ehka musta tuleekin isona luovutusbussin hoitsu :D

Sitten kaytiin siella, mita en mainitse tekemassa sita, mita en ainakaan mainitse. Ihan ohimennen kuitenkin mainitsen, etta matkalaukuissa ei ole enaa liikaa tilaa.

JR lahti asuntolalla ensin, sitten perassa mina ja myohemmin Heltsu. JR tuliki aika nopeesti ilmottamaan, etta asuntolalla asuu meidan ja laakareitten lisaksi myos rotta! Keittiossa. Kun JR oli vieny roskia, oli rotta luikkinu jostain roskiksen luota hellan alle. Ja tietenki just sillon mua tayty vieda roskat. JR henkisena tukena kavin heittamassa pussin ja pizzalaatikon keittion ovelta jonnekin roskiksen suuntaan. HYI. JR naki rotan toisenkin kerran, ma en onneks.

Hetken taman rotan jalkeen muistelin sita, ku Minni joskus toi pienen vauvan kokosen vesimyyran mun sangyn alle. Se oli kuitenkin kuollu. Tai ainakin kuoli hyvin nopeesti Minnin kasittelyssa. Rotta sita vastoin oli elava. En taida enaa pitaa ovea auki kovin usein...