Sairaalalla käytiin tänään tutustumassa kiinalaiseen neuvolatoimintaan. Jännää tämäkin, oikeastaan peruskiinalaista vain. Yksi perhe on vauvan kanssa vastaanotolla, toiset äidit, isät ja mummot hyppivät omien papereittensa kanssa paikalle. Neuvolatäti hoitaa siis sillä hetkellä tutkittavana olevan vauvan ohella myös seuraavan ja ehkä myös sitä seuraavan paperijuttuja ja muuta. Ja jos jotain voi kutsua liukuhihnatyöksi, niin tuota: vauva huoneeseen, tutkitaan, vauva ulos, toinen vauva sisään, tutkitaan, seuraava on jo huoneessa äitinsä, isänsä ja mummonsa kanssa.

Nähtiin myös toimintaterapia huone. Kuvan olisin halunnu napata, mutta ei saatu kuvata. Synnärillä oltais myös tahdottu käydä, mutta se ei ollu mahdollista.

Iltapäivä meni normaalihommissa ja istuessa. Napsittiin kuvia osastosta ja itsestämme :D

Töitten jälkeen Maglev-junalla huristelemaan. Juna siis kulkee magneettikentässä parhaillaan yli 400km/h.  Tosin siihen aikaan, kun me junalle ehdittiin, niin ei se kulje kuin 300km/h, eli tehtiin melkein normi junamatka Pudongin lentokentälle.

Illat hurisee ohi ihan mieletöntä vauhtia. Ei juurikaan asuntolalla ehdi olla, kun täytyy vielä viimeisen Shanghai-viikon aikana käydä läpi kaikki ne jutut, joita ei oo aikasemmin "ehtiny".