Tältä viikolta blogipäivitykset tulevat toistamaan samaa kaavaa: rannalle, iho palaa entisestään, uimista, lepäämistä, ravintolaruokaa ja lisää lepäämistä.

Aamulla siis suuntaus rannalle jälleen. Selkä on arka, muttei enää niin kovin punainen. Rannalla tuli löhöiltyä muutama tunti. On se vaan niin ihanaa! Ei tarvii tehdä mitään, olla vaan. Ja välillä uimaan.

Eilen saatiin kuunnella venäläis-kiinalaista karaokea liian läheltä, joten tänään valittiin arskanottopaikka vähän kauempaa näistä sulosoinnuista. Muutenkin Hainan on venäläisten valtaama. Kaikkialla tekstit ovat myös venäjäksi. Tuntuu, että kiinalaisuus on kyllä jäänyt taka-alalle ja venäläisyys vallannut.

Ja koska me ei näytetä kiinalaisilta, ollaan tietenkin myös venäläisiä ja meille puhutaan venäjää vielä senkin jälkeen, kun ollaan vastattu englanniksi.

Illalla käytiin venäläisessä ravintolassa syömässä. Söin riskiruokaa, eli alkupalana vähän katkarapuja. Hotellille päästyä piti ottaa vähän ekstra-maitohappobakteeria, jos vaikka sattuis ripuli iskemään.  (Maitohappobakteerien syömisen oon jättäny kokonaan laiskuuttani jo Pekingin jälkeen, eikä ole ongelmia ollu.) Ja ei iskenykään!

Illalla Hapsun pelastamista ja tietokilpailukysymyksiä.