Päivä sairaalalla meni lounaaseen asti nopeasti, vaikka oma ohjaaja ei ollutkaan töissä tänään. Lounaan jälkeen aika sitten ei meinannut liikkua mihinkään. Neljä tuntia VOI tuntua pitkältä, jos kelloa katsoo kahden-kolmen minuutin välein.

Hiljaa hyvä tulee. Kysyin tänään uudestaan, tällä kertaa varaohjaajalta, että voisinko minäkin kokeilla vauvahierontaa. Sekä tämä hoitaja että osastonhoitaja katsoivat ihmeissään ja oh kysyi: "haluatko ihan itse kokeilla?" Sain sitten paria vauvaa hieroa. Kiva päästä edes jotain tekemään.

Äsken käytiin kaupassa Heltsun kanssa ostamassa herkkuja ja sitten pizzat vielä matkalta. Tänään en aio tehdä mitään! Toisin sanoen iltani siis koostuu Sinkkuelämästä ja MeNaisista ja parista sisustuslehdestä, jotka Suomesta raahasin.

...

...pari tuntia myöhemmin: liikaa herkkuja, nyt on huono olo.

...

... puolisen tuntia edellisestä: lavuaari vuotaa. Siis lavuaariongelma sen lisäksi, että vessanpöntöllä on tapana pulpauttaa aina pala vessapaperia takaisin sen jälkeen, kun vessan on vetänyt.

Tästä tulikin sitten mieleen, että mä olen vähän pohtinut kiinalaisten vessapaperin käyttöä... Siis oletus kuitenkin olis, vaikkei missään ole paperia, että sitä kuitenkin käytetään. MUTTA: esim. osaston vessa ei vedä paperia hyvin, vessa haisee pissalta ja roskis on täynnä vessapaperia. Kysymys siis kuuluu: heitetäänkö käytetyt vessapaperit täällä pöntön sijasta roskikseen?