Tästä alkoi aika, jolloin kiinalaiset lomailee. Meidän illan suunnitelmana oli juhlistaa kansallispäivää ja Heltsun synttäreitä. Itse sankari häippäsi ostoksille aamusta ja me JR:n kanssa pikapikaa ostamaan kakkua. Ostettiin seitsemän erilaista kakkupalaa ja kolme täytettyä leipää hintaan 113rmb.

Matkalta tarttui myös huivi Heltsulle lahjaksi. Se kun ei ole raukka yhtään huivia vielä tajunnut ostaa ;)

Illalla valmistautumista ja sitten suunnaksa Xintiandin baarialue. Siellä istuskeltiin hetki yhdessä baarissa keikkaa kuunnellen ja jatkettiin matkaa CD SOHO-baariin. 100rmb:lla open bar. Eli älä hävitä lasia (tai tarpeen vaatiessa pölli jonkun toisen lasi) ja hae aina vaan uutta juomaa. Välillä tosin sai lasiin vain limsaa ja välillä pelkät viinat.  Mutta ihan hyvä diili. Suomeen tällaista ei voisi tällä hinnalla tuoda. Loputkin alkoholisoituis ja vatsahuuhtelun sais sisällyttää hintaan.

Parasta illassa oli, että pääsi tanssimaan ja tavattiin IHMISIÄ, siis muitakin kuin kiinalaisia. Positiivista oli myös, että vessasta löytyi usein paperia. Se ei täällä todellakaan ole mikään itsestäänselvyys. Miinuksena se, että musiikki soi liian kovalla.

Yöllä sitten jouduttiin herättämään asuntolan tyyppi yöuniltaan, että päästiin sisälle. Ihan onnistunut ilta. Entäpä seuraava aamu...