Yksi niistä Shanghain kohteista, mitä ehdottomasti haluan nähdä oli EXPO alueella Kiinan paviljonkin, Oriental Crown. Viime vuonna Shanghaissa oli siis EXPO maailmannäyttely.

Kiinalaisilla on ollu tässä nyt paljon aikaa maailmannäyttelyn aikana ja sen jälkeen käydä Kiinan paviljongissa, mutta ei... Kaikkien täytyi myös tänään nähdä paviljonki, eli paikalla oli meidän lisäksi myös "jokunen" kiinalainen. Täytyy vaan todeta, että onneksi ei oltu menossa itse näyttelyn aikana.

Paviljonki oli hieno. Ja tämä selostus jatkuu joskus migreenin loputtua....

Ja nyt se jatkuu. Migreeni iski yllättäin ja puudutti puol naamaa. Nyt (seuraavana päivänä) on taas tyhjennetty Heltsun kanssa JR:n Burana-varastoa. Jollakin, kun on apteekin verran lääkkeitä yms. mukana. Onneks on!

Illalla yritettiin etsiä vietnamilaista ravintolaa, mutta eipä löytynyt ja sitten yhdestä hotellista kyseltiin, mitä suosittelisivat. Varmasti olis ollu hyvä paikka, mitä suosittelivat, mutta sielläpä olikin häät. Mentiin sitten Fusion-nimiseen ravintolaan. Ja oli hyvää, kaikki paitsi jälkkäri, missä oli perunaa!

Pohdintojeni perusteella voisin sanoa, että tällä kansallispäivän lomaviikolla pidetään paljon häitä. Ainakin muutamana aamuna on ollu sellainen meteli ja rakettien pauke, että ennemmin olettais, että joku on räjäyttämässä asuntolaan taivaan tuuliin. Yhtenä aamuna luulin, että sataa soraa kattoon, kun räjäyttelivät. En tosin ihmettelis täällä soran satamistakaan, ennemmin vain sitä, että mun katon yläpuolella on vielä muutama kerros :D

Päivä shoppailuna pari laukkua ja huiveja oli ehkä neljä tai viis (tai seittemän...). Ollaan me oikeesti tehty täällä muutakin kuin shoppailtu. Kauppoja ja kojuja tai pelkkiä myyntipöytiä vaan löytyy ihan joka paikasta.

Perjantaina varaamaan lippuja Hainaniin.