Sairaalalla päivä samaan malliin kuin kaikki muutkin. Plussana maininta tämän viikon case-tehtävästä, eli jonkin sortin kokeesta. Stressi iski. Täytyy huomenna selvitellä lisää ja vaatia kunnon preppausta.

 

Tänään ruokkiksella puhuttiin, että harkkapäivän parhaat hetket top 3 ovat:

3. bussimatka sairaalalle.

2. ruokatunti + sen jälkeinen have a rest-hetki (mulla yleensä n. tunti)

1. bussimatka asuntolalle!

 

Kyllä tuo harkkakin menettelee niiltä osin kun on jotain tekemistä. Ja edelleen, vauvat ovat ihania.

Ruoasta sellainen maininta tältä päivältä, että söin rapua! Oliskohan ollut joku taskurapu tai muu. Hyvä oli! Voitte varmaan kuvitella, miten vaikeaa on syödä rapua puikoilla. Jos ette voi, kokeilkaa ihmeessä! Enhän mä sitten sitä rapua oikeesti puikoilla syöny, vaan sormin. Mutta kyllä nää kiinalaisetki käytti käsiään puikkojen lisäks. Mutta en kuitenkaan ihan niin kiinalaisittain syönyt, että olisin kaikkine kuorineen laittanut saksen tai muun ravun ruumiinosan suuhuni, pureskellut ja sylkenyt nieltäväksi kelpaamattomat osat pöydälle.

Sairaalalta paluun jälkeen minä tulin piipahtamaan asuntolalla. Jätin suurimmat tavarat tänne ja vaihdoin kengät (yhdet eilen ostamani hankaavat varpaita ikävästi ja koristerusetti-systeemi lähti irti). JR ja Heltsu lähtivät suoraan navigoimaan kohti PetEsthé-liikettä. Minä sen sijaan lähdin tutkimaan läheisiä elektroniikkaliikkeitä, joita vierekkäin tuossa lähellä Zhaojiabangilla olikin useita. Tein vähän hintavertailua ja tulin siihen tulokseen, että taidan jättää tuollaiset ostokset Hong Kongiin, josta kuulemma saa halvemmalla.

Ostin Carrefourista vedenkeittimen, että saa keiteltyä vedet nuudeleita varten ja itse asiassa myös sarvikuonokannua varten. Ja mukaan tarttui jo tämän reissun toinen vessanraikastin. Enhän halua tänne takaisin samaa kellarihajua, joka niin ystävällisesti toivotti minut tervetulleeksi kaksi viikkoa sitten.

Ja se, mitä en ostanut, oli kynsilakan poistoaine, koska: ”Méiyǒu.” (lausuttuna: meijoo)  Sitä ei ole.  Joka päivä melkein löytyy niitä asioita, joita en ihan käsitä. Voi kyllä olla mahdollista, etteivät tajunneet, mitä tarkoitin, vaikka kuinka hyvin selitin, viitoin, osoittelin…

Eilen muuten bongattiin kadulla kiinalaista viittomakieltä!