Tämä päivä erosi suuren suuresti muista. Vaihdettiin rantaa! :D Eli tutun Dadonghain sijaan lähdettiin  bussilla Yalong Bayhin. Tykkäsin Yalongista paljon enemmän, enkä ainoastaan sen vuoksi, ettei tarvinnut kuunnella venäläis-kiinalaista karaokea, vaan muutenkin. Ranta oli suhteellisen siisti, isot aallot, paljon kerättäviä simpukoita ja ehkä kirkkaampaa vettäkin.

Miinuksena suuri kiinalaistan määrä. En ole laskuissa pysynyt, kuinka monen kiinalaisen lomakuviin olen päätynyt. Mikä sen hienompaa kuin saada omaan loma-albumiin kuva läskistä länkkäristä. Onnea vain kinukit, olette tehneet loistovalinnan!

Yalong Baylta tietenkin bussilla takaisin hotellille. Noustiin väärään suuntaan menevään bussiin takastulomatkalla, joten matka kesti ja kesti, mutta lopulta päästiin hotellille. Illalla venäläiseen ravintolaan jälleen. 

Tänään tein jopa harjoituspakkausta taas. Lennetään nimittäin täältä Sanyalta Honkkariin, niin täytyy kamppeitten mahtua laukkuihin järkevästi, eikä ylikiloja pahemmin sais olla. Hyvin mahtuu, jopa tuliaiskarkit, jotka äsken tarttui mukaan lähi "supermarketista".

Huomiselle olis suunnitteilla käynti kuumilla lähteillä, jos vain  saadaan reissu järjestymään.  Eli kaksi päivää enää aikaa kärventää nahkaa ja sitten kutsuu parin viikon Hong Kongin loma. JA arvatkaa mitä tapahtuu 7.11?