Herättiin tänään myöhään. Kello kilkutteli jo yli yhtä, kun nousin ylös.  Heltsu oli ollu jo aiemmin ollu hereillä ja toiminut salakuvaajana ja nappassut pari kuvaa meistä myöhäännukkujista.

Päivä meni aika kivasti pötkötellessä. Alkaa reissuväsymys iskeä ihan toden teolla, kun ei jaksa stressata siitä, että ja Hong Kong näkemättä. Tänän käytiin sitten kuitenkin katsomassa valoshowta (Symphony of lights) tuolla rannassa. Odotin paljon enemmän, mutta upea valoshow olikin se, että muutamissa rakennuksissa vilkkui valoja ja parit valonheittimet valaisi pilviä. Vau. Vähän pettymys, mutta tulipahan sekin nyt nähtyä.

Mulla oli tarkoituksena viettää päivä niin, etten kuluta ollenkaan rahaa. Pari päivää sitte ostamani salaatti oli jäässä, joten söin siitä vain osan, joten oli pakko käydä ulkona syömässä. Tietenkin matkalla tarttui mukaan pieniä hajuvesipulloja muutamien  eurojen hintaan. Ei täällä oikeasti kukaan onnistu olla ostelematta. Mitenhän mä Suomessa osaan olla shoppailematta? Veikkaisin, että hyvin, koska ei ole enää rahaa :D

Enää huominen ja lauantai aikaa koluta Honkkaria ja sunnuntaina lähdetäänkin viettämään aikaa lentokentälle. Lento lähtee vasta maanantain puolella yhden maissa, mutta sunnuntaina aamulla meidän täytyy 11.30 luovuttaa  huone pois, joten silloinhan me varmaankin kentälle suunnistetaan. Siinä vaiheessa ei enää auta shoppailla, kun laukut on tarkasti pakattu ja punnittu ja köytetty kiinni. Ja tuskin me edes mitään maltettais tehdä, kun kotiin pääseminen kaikilla mielessä.