Eilen olin tälle päivälle suunnitellu käynnin Jade Buddha-temppelissä. Nukuin yhteen, enkä saanu aikaseks lähettyä mihinkään temppelireissulle. Keräilin siis lisää tavaroita postitukseen ja lähdettiin käymään postissa.

Panikoitiin myös hieman lisää tullisysteemien kanssa. Nyt olis sitten pari ei ihan niin aitoa DVD:täkin matkassa. Taidan marssia suoraan vankilaan!

Postissa oli sähkökatkos, joka onneks melko nopeesti meni ohi, joten sitten taas huudettiin jotain kiinaksi ja huudettiin vähän lisää ja sitte päästiin taas puhumaan englantia ja postimiehet vastaamaan kiinaksi. Tiedoksi itselle ja muille tulevaa varten: Kiinasta ei saa lähettää kolikoita, ok. Ymmärrän. Ei saa lähettää kasvojen puhdistusmömmöä, avaamatonta pakettia, mutta käsirasvan saa lähettää. Tietenkin? Teetä saa lähettää, mutta jos on teetä posliinikupissa (tutuille nimellä tuhkauurna :D) , sitä ei saa lähettää. Jos ei siis aiemmin ole tullut selväksi, en ihan aina, enkä edes joka kerta ymmärrä näitä kiinalaisia ja niitten juttuja.

Paketit saatiin menemään. Kaikista yhdeksästä lähettämästäni paketista kolme on mennyt perille. Yksi teepaketti seikkailee varmaan jonkun onnekkaan mongolialaisen mahassa. Toivottavasti maistuu. Kahden paketin pitäis päätyä perille marraskuun puolivälissä, parin joskus marraskuun alkupuolella ja yksi iso  jos saapuis ennen joulua niin olen tyytyväinen.

Yhteensä tavaraa on lähtenyt China Postin kautta 31kg, monta sataa yuania China Post on minulta saanut ja tavaroitten arvoa en edes uskalla laskea. Kiitos Shanghai ja shoppailumahdollisuudet, Finnair ja painorajat ja minä itse ja itsehillintäni puute.