Huomenna on vika päivää harkkaa Kiinassa. Sitä odotellessa! Tänään oli ihan normaalipäivä: vaippoja, pesuja ja oil massagea vauvoille, ruokaa, restiä, henkilö-peliä ja yleistä hengailua osastolla. Käytiin myös viemässä karkit ja sanomassa heipat PICU:lla ja hemalla. Otettiin valokuvia.

Vielä olis edessä huomisen arvioinnit, palautekeskustelut ja heipat NICU:lla. Huomenna syödään osastolla juurikin sen takia, että ohjaajat ja kolmen natsan tyypit saapuu NICU:lle ja pidetään yhdessä keskustelutuokiota. Joku siis hakee meille ruoat ja tähän väliin vähän kauhuskenaariota jälleen: joku tuo ruoaksi levää, sitä jotain hyllyvää, mistä en pysty sanomaan, mitä se on; lilluvaa tofujuttua ja kuminauhoja (=jotain ruokaa(?), mikä näyttää, tuntuu, haisee ja maistuu aivan kuminauhoilta). Toivottavasti tajuaisivat tuoda kanaa tai jotain muuta syötäväks kelpaavaa. Edellä mainittuja en pysty lukemaan ruokavaliooni.

Ostettiin töitten jälkeen vähän lehtiä läheisestä lehtikojusta. Myyjät naureskelivat, kun eihän me osata juuri sanaakaan kiinaa. Yritin kovasti osoittaa kuvia, että näitten takia. Mukaan tarttui sisustuslehtiä ja joku Voguen erikoisnumero, jossa on kuvia malleista, hintaan 20rmb (2,3€). Hintalapussa myös eurohinta: 15€. Mikä Suomen tai vaihtoehtoisesti Kiinan hinnoissa mättää? Joko ollaan Suomessa niin tyhmiä, että maksetaan "turhasta" tai sitten kiinalaiset on tyhmiä ja myy liian halvalla.

 

Tänään on äitin synttärit! Onnea, mamma! :)