Töissä kerrankin meni iltapäivä nopeasti. Jimmy-ohjaaja kysyi, että haluanko lähteä elvytyskoulutukseen mukaan. Kiinaksi koulutus olisi, mutta katsottava video olisi alkuperäiskielellä, eli enkkua. Tottakai halusin lähteä.

Ensin minut tietenkin esiteltiin kaikille ja sitten aloitettiin. Oli aivan mahtavaa kuunnella videolta hyvää englantia :) Ja pääsin harjoittelemaan elvytystaitojakin useampaan kertaan. Iltapäivä ihan hujahti ohi!

Töitten jälkeen jäätiin bussista pois Walmartin kohdalla ja shoppailuksihan se meni. Yksi (tai kaksi) kymmenen kiloa täytyy varmaan lähettää postissa tulemaan tavaraa Suomeen. Edelleen rinkka hakusessa. Walmartista löytyi pari tosi pientä, eli ei lähtenyt mukaan sieltä. Enkä muualla ole nähnyt. Joudun varmaan kuitenkin taipumaan matkalaukkuun.

Ostin tuoretta ananasta ja papaijaa. JR:n kanssa ollaan syöty pari Dragon fruitia tässä viime aikoina. Hedelmät on ihania! Walmartilla oli ihan kiva hedelmävalikoima. Ihmeteltävää taas kuitenkin löytyi, ei hedelmistä tosin. Herne-maissi-paprikaa paikalliseen tyyliin, eli pakasteallaslaareja, joista sitten itse saa kauhoa. Ihan kätevää, sanoisinko.

Apteekissakin piipahdettiin. Haavahoitojuttuja kovasti yritin hommata. Ei varmaan edes tarvitse suuremmin mainita, ettei kukaan puhunut englantia, ei edes se nuori asiakas, jolle myös esittelin apteekkitädin osoittamana jalan haavaa. Betadinen tyylinen puhdistussuihke ja laastareita lähti kuitenkin mukaan 26 rmb hintaan, eli ei huonosti. Täytyy varmaan apteekissa käydä shoppailee joku kerta ;)

KFC:ssä käytiin syömässä, vaikka ensin vannotettiin muualle menemisen puolesta. Ja taas ihmeteltiin. Pienessä pikaruokapaikassa iltakahdeksan aikoihin 12 työntekijää. Ihan nopeesti vaan laskin. Asiakkaita en laskenu, mutta varmaan vähemmän kuin henkilökuntaa.

Täällähän kaikki on "I'm very busy", mutta aikaa riittää aina vierestä seuraamiseen. Lähinnä sairaalassa tätä tullu ihmeteltyä. Että ehkä KFC:ssäkin tarvittiin vierestäkatsojia, kun pari on kassalla ja pari tekee hamppareita.

Tehtiinkös me vielä illalla jotain... Ei varmaan.