Otsikon mukaisen suomennoksen antoi Google Translate, kun syötimme junamatkoihin liittyviä tietoja kiinaksi. Pikku hiljaa teemme siis Pekingin reissua varten suunnitelmia. Juna (tai lento?) ja majoitus. Junalippuja on kuulemma melko vaikea saada juuri sille ajalle, jolloin me ollaan matkustamassa jonkin juhlapäivän vuoksi. Keskisyksyn juhla, jolloin on pidempi loma ja syödään moon cakeja. Olikohan...?

Ajateltiin joko noita pehmeitä istumapaikkoja, jos on nopea matka, eli n.5-7h tai pehmeitä nukkumapaikkoja pitkälle, 13-16h. Valittavana olisi myös kova istumapaikka melkein vuorokauden kestävälle matkalle. Ei kiitos!

Tänään ei olla tehty juuri mitään. Matkalla asuntolalle käytiin Starbuckissa kahvilla. Siinä se. Suunnitelmissa oli pestä pyykkiä, mutta sekin jäi.

 

Meinasi ihan unohtua. Tänään siis töissä tapahtui jotain! Sinänsä ikävää, että tapahtui, mutta kuitenkin. Pikkuvauvaa jouduttiin elvyttämään. Ensimmäinen elvytystilanne koskaan, jonka näen. Katselin tietenkin sivummalta, etten olisi kenenkään tiellä. Apulaislääkärit sen sijaan eivät katselleet sivummalta, vaan olivat tiellä...  Ja eiköhän siinä jokunen muukin tyyppi käynyt ihmettelemässä.

Jos tilanteesta jotain komiikkaa saa repiä, niin intuboivan lääkärin purkan lässytys oli siinä tilanteessa aika jänskää.

Vauva selvisi. Ainakin tällä kertaa.

Nyt laittamaan ruokaa, eli keittämään vettä nuudelikippoon.