Täytyypäs ihan ensiksi omantuntoni kevennykseksi mainita, että rahaa on palanut tällä kolmen viikon rupeamalla paljon, liikaa ja vielä vähän päälle.

Nyt kuitenkin asiaan, eli tämän päivän touhuihin. Päivän kohteena oli Yuyuan Garden, josta lomamatkailija.com-sivusto kertoo näin: "Lähellä Shanghai Museumia sijaitseva YuYuan Garden (tai Yu Garden) on kauniista perinteisistä kiinalaisista taloista, punaisesta muurista, kivipäällysteisistä poluista, pienistä silloista, paviljongeista, lammista ja vanhoista puista muodostunut historiallisestikin merkittävä alue Shanghaissa. Alueen tunnetuimpia paikkoja ovat Huxining-teehuone jossa valtiovieraat nauttivat teetä, yhdeksän kulman silta jota pahan henget eivät vanhan legendan mukaan pysty kulkemaan, sekä basaari josta löytyy tavaraa joka lähtöön - erityisesti matkamuistoiksi."

Puutarha oli hieno ja sokkeloinen. Mukaan tarttui teehuoneesta makeaa teetä. Ja läheiseltä turistirysäbasaarilta sitten paljon kaikkea muuta. Ainoastaan yksi teesetti olisi voinut jäädä ostamatta, muuten kaikkea kivaa. Ihan niin paljon on tullut kivoja juttuja osteltua, että lisäkilot, 23 kappaletta, rapisevat rikki tällä menolla jo ensimmäisen kuukauden ostoksista. Kuka tahtoo tulla käymään Shanghaissa tyhjän laukun kanssa ja ottaa mun ostokset mukaansa Suomeen?! Halukkaita? Mummo ja pappa? ;)

Muista ostoksista en voi kertoa, ettei tuliaiset paljastu!

Basaarilla kierreltiin useampi tunti ja JR:n kanssa hypättiin moporiksan kyytiin. Maksettiin matkasta puutarhalta asuntolalle niin paljon ylihintaa, vaikka tingittiin puoleen hintaan, etten viitsi sitä tässä edes mainita.

Ilta tässä sujunut kätevästi kouluhommien, eli yrityskurssin ensimmäisen tehtävän parissa ja loppuillan aion viettää jälleen leffoja tai sarjoja katsellen. Ja tietenkin jännittäen huomenna alkavaa toista harkkajaksoa. PICU, here I come!