Sinne ”hujahti” kaks viikkoa lasten teholla. Ei kyllä tosiaan hujahtanut! Varmaan kaikkina päivinä kyttäsin kelloa parin minuutin välein. Vain parina muutamana päivänä oli kunnolla englantia puhuva ohjaaja, eikä silloinkaan ohjaaja liikaa selittänyt. Onneksi case study meni  ohi kivasti ja saatiin viikolla mukavia kuulumisia uudesta aikataulusta. Lisää aikaa NICUlla ja vähän vapaatakin tiedossa.

Oltiin illalle varattu taas hoitoja. Oli aika ihana jalkahieronta, joka sisälsi myös nopean niska-hartia- ja käsihieronnan. En valita. Ennen Shanghaista lähtöä täytyy vielä käydä muutamat hoidot.

Hieronnan jälkeen ostamaan jo reissun toiset kuulokkeet ämppäriin. Omista kuulokkeista toinen nappi sanoi sopimuksensa irti ja sen jälkeen ostetut kivat kuulokkeet myös parin käyttökerran jälkeen. Ajattelin säästää omia hermoja ja osaa suosiolla taas uudet. Eipä tarvinnut alkaa kiinaksi selvittää palauttamista ja uusia kuulokkeita virheellisten tilalle. Tsing tsang tsöö tilalle ostin nyt ihan Philipsit.

Illalla pyykin pesua seuraavan päivän Pekingiin lähtöä varten. Päätä särki taas ihan reippaasti, eikä JR saanut mua hereille hakemaan pyykkejä, vaikka ovella oli koputellut useammankin kerran.

Huomenna Pekingiin!