Tämä päivä hujahti osittain siis yhteisöanalyysia vääntäessä. Hermo meinasi paukahtaa silleen lievästi, mutta saatiin kyllä kolmeestaan ihan jotain aikaankin. Yhteisöksi valittiin Fudanin lastensairaalan meidän osastojen hoitajat ja lähemmin pohditaan niitten työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Kassotaan, mitä siitä sitten loppujen lopuksi tulee.

Johonkin teki mieli lähteä syömään, vaikkei millään olisi jaksanut. People's Square ja Modern Asian Cuisine. Liian tulista ruokaa, ruoat tuli eri aikaan, riisi ei meinannut saapua ollenkaan ja palvelu muutenkin huonoa.

Kesken ruokailun tuotiin lasku, joka piti maksaa siinä samalla. Laskussa oli kaksi kertaa jotain, mistä meillä ei ollut mitään hajua, eikä viitsitty ruveta tenttaamaankaan muutaman rempulan takia. JR veikkasi, että mun ruoasta löytynyt hius varmaan maksoi sen verran. Eli eipä maksettu tyhjästä! :D

Kaiken huippu, että kesken syömisen joku tulee luuttuamaan lattiaa. Ei mikään mahtavin ruokailukokemus. Onneksi Cold Stonen Sweet Cream-jätski vaahtokarkeilla, suklaahippusilla ja vohveli crunchilla pelasti tilanteen.

Tänään minä en shoppaillut, vaan mukaan tarttui vaan asioita. Muutama kirja tuosta asuntolan vierestä hintaan ehkä 40 rmb ja metroaseman liepeiltä UNO-pelikortit tinkaamatta hintaan 25rmb.

Pienistä puroista kasvaa... Joop, ja minä vielä ihmettelen, mihin rahat aina katoaa...