Tänään meillä oli ihan oikeesti ohjelmaa!

Maksettiin 198rmb. Lisäksi hotellivirkailija kertoi 10rmb:n vakuutuksesta, joka pitäis maksaa kuskille, jota sitten loppujen lopuks ei tarvinukaan maksaa. Oma veikkaus oli, että jos maksetaan tämä "vakuutus", ajaa kuski varovaisemmin, joten on pienempi todennäköisyys, että meille sattuu jotain. Ja lisäyksenä: jos Shanghaissa liikenne oli välillä kaoottista, niin ei se kuitenkaan tähän verrattuna ollut mitään. Liikenneympyrä on kätevä, koska sitä voi ajaa kahteen eri suuntaan, uukkareita tehdään enemmän kuin käännytään normiristeyksistä ja tien varrella on ohjeita: "Do not drink and drive", "No fatigue driving". Mutta hei elossa ollaan!

Odotettii bussia, joka osoittautui ihan normi-pakuksi. Kierrettiin hakemassa liikaa ihmisiä siihen "bussiin".

Lopulta oltiin kahden aikaan Nantian Hot Springseillä. Muutama tunti sitten lilluttiin erilaisissa altaissa. Oli kookosmaitoallasta, teeallasta, viiniallasta, joku yrttiallas ja monta erimuotoista ja -nimistä allasta, joissa oli vain tavallista kuumaa vettä. VAU. Parasta oli kuitenkin kala-allas, jossa pikkukalaset näykki ihoa. Tuntui jännältä, enkä aluksi osannut olla ollenkaan paikoillaan. Oli kuitenkin aika rentouttavaa, vaikka välillä pikkusen kikatuttikin.

Ei kuumat lähteet ihan iskeneet, mutta ei päivä mitenkään huono ollut. Huomenna sitten viimeinen päivä täällä Sanyalla. Huomenna minut löytää rannalta. Jos sataa, minut löytää silti rannalta.