Jos harkassa usein on ollu tylsaa, niin niinpa on tanaakin. Oh on restilla. Ilmeisesti melko pian syntyvat kaksoset pyrkivat estamaan kovasti tyontekoa ;) Ja Cindy on tanaan vapaalla. Ja sillonkin, kun on toissa, tekee oh:n hommia myos. Jaa mun ohjaaminen aika vahalle.

Aamulla vahan myohastyin rapsalta. Mika ei nyt suurempi vahinko ole, koska en kuitenkaan ymmarra mitaan. Sitten osallistuin petikierrokselle, minka jalkeen kattelin muutaman kanyylin puhdistuksen ja haippasin koneelle. Oh jossain vaiheessa sanoi, etta talla koneella saat olla sillon, ku ei oo mitaan tekemista. Niita hetkia on ollu... Jonkin aikaa valmistelin huomista (!) case studyani ja sitte hengailin netissa. Paasin facebookiikiin :D Koulun spostiin sen sijaan en paassy ja meidan pitais jossain tulostella Sanya-HK- lentoliput.

Ruokkiksella kaytiin nursing departmentissa selvittelemassa vahan meidan ongelmaa koskien Hainanin junamatkaa kuuden matkalaukun kanssa. Ei pitais kuulemma olla ongelma, etta ostetaan kolme lippua meille ja neljas lippu meidan laukuille, eli kokonainen soft sleeper-koppi! :)

Nappasin taas ruokalassa kuvan ruoasta, mutta se oli niin samanlainen ku viimeks otettu kuva, etten sita tanne viitsi laittaa. Ja kuvat blokkaa multa itseltani paasyn blogiin aika taidokkaasti, joten talla eraa jaakoon tama asia.

Yosyottoa luin paria tuntia ja raahauduin pariks tunniks viela tahan koneelle. Taidan lukea, onko Shanghain metro-onnettomuudesta tullu uutta juttua mihinkaan. Eli huomaatte varmaan, etta taalla ollaan kunnossa ;) Ja sitten taidan tehda keissistani oikein siistin muodon, etta voin huomenna vaan lukea sen suoraan paperista Cindylle ja kolmelle natsalle.

Koska maanantaina vasytti ja silti piti lahtea iltapaivaksi ja illaksi humputtelemaan ja eilen vasytti ja silti tein saman tempun, niin tanaan en sitten tee mitaan. Nukun paikkarit ja kayn paikkareitten jalkeen younille. Joten, huomiseen!