Ensin työasiat: vauvahierontaa ja "arvaa, ketä julkkista mietin nyt" -peliä. Tietenkin välissä ruokailu ja lepohetki, jolloin nukuttiin kolmestaan yhdessä kasassa sohvan nurkassa. Ei muuta. Ja sehän on ihan se ja sama, mistä me puhutaan tai pelataanko jotain, kun eihän kukaan meitä ymmärrä ;) Ainiin, oltiinhan me vahtimassa VIP-vauvojakin!

Perjantaille varaus vahaukseen. Jee.

Illalla pohdittiin, onko joku asuntolan asukkaista märäntynyt huoneeseensa, kun käytävällä on jo muutaman päivän haissut pahalle. Veikkasin ensin, että meidän asuntolarotta on kuollu, mutta eipä mennykään kuin hetki ja hiirulainen hyppää esiin. Yritin saada siitä kuvaa, mutta en onnistunut. Sitten laitoin hiirelle vähän leivänmurusia ja menin kameran kanssa kytikselle. Sieltähän se korsto saapui ja sain vähän huonolaatuista videokuvaa. Huono tai ei, ällöttävä se elukka on.

Kaksi päivää harkkaa jäljellä. Huomenna käydään PICU:lla ja hemalla viemässä hoitsuille vähän suklaata kiitokseksi. Jälkikäteen tuntuu, että aika on menny nopeesti, mutta ei todellakaan ole vielä mitään kultaantumista tapahtunut ja muistan kyllä vielä pitkään, miten aika monena aamuna tympi astua sairaalaan sisälle. Mutta on siellä ollu kivaakin!  :)