Tänään vietettiin viimeistä päivää Sanyalla, koska huomenna lähtee klo 13.50 Hong Kong Airlinesin  lento Sanyan lentokentältä kohti Honkkaria.

Viimeisen päivän ohjelma ei juurikaan poikennut edellisistä. Aamulla tosin tehtiin vähän shoppailuja, eli mukaan tarttui seitsemät tai kahdeksat helmet ja vähän muita koruja. Vieroitusoireitahan tässä melkein shoppailemattomuudesta on aiheutunut. Onneksi tuli korjattua sekin virhe.

Loppupäivä meni kärventäen nahkaa tuossa lähirannalla. Kivasti taas iho kärsinyt ja selästä vähän nahkaa sai rapsutella irti. Ei kuitenkaa kuplimista, kuten eräällä nimeltä mainitsemattomalla matkaseuralaisella. Rusketus lisääntyi kuitenkin tänäänkin :)

Illalla käytiin Pizza Cornerissa syömässä, minkä jälkeen ahkera pakkailu alkoi. Vähän meinaa tehdä tiukkaa kilojen kanssa. Kaiken huipuksi huomenna lähtee mukaan myös pari märkää pyyhettä ja märät pyykit. Nehän ne ei sitten mitään painakaan. Saattaa vähän naurattaa, jos joutuu maksamaan ylikiloista parin pyyhkeen takia. Tai oikeastaan saattaa siinä vaiheessa pyyhkeet jäädä jatkamaan lomaansa Sanyalla.

Loppuhuomautuksena: Eilen ja tänään ollaan kuunneltu kaikkia vanhoja Suomi-räppibiisejä ja kyllä on nostalginen olo. Toivottavasti kotoa vielä jostain löytyy Konala Cartellin Kämmenlaiva...

Seuraavan kerran kirjoittelen sitten Honkkarista. Mintukka hiljenee, mutta vain hetkeksi! (tai tuskin hiljenee ollenkaan)