Tänään mua töissä ollessa kummastutti yksi asia, jota ollaan porukalla jo monesti aiemminkin mietitty. Nimittäin monilla miehillä on tosi pitkät kynnet, sellaset ällöpitkät miehiks. Ja ihmeellisintä tässä on se, että hyvin usein vain pikkurilli(e)n kynnet on älyttömän pitkät. Mikä siinä on ideana ja mitä ne miehet niillä tekee? Onko niillä kätevä avata kirjekuoria? Kaivaa korvia? Täh?

Tänään töissä käytiin mun syöpäosaston case studya läpi tai oikeastaan valmistautumista siihen. Tietoa tuli niin paljon, että saan paasata varmaan tunnin. Juuri muuta ei töissä tänään sitten tapahtunutkaan. Mitä nyt yhtä perheriidan tynkää seurailin ja pohdin kiinalaisten käyttäytymistä ja lastensa kohtelua. Suomessa osaa voitaisiin syyttää pahoinpitelystä. Sellaista läiskimistä ja läpsimistä täällä välillä näkee.

Töitten jälkeen bussiin ja matkalla metroon ja Nanjingille syömään ja kiertelemään kauppoja. En ostanu mitään! Kävin vain tekemässä tutkailua huomista varten ;) Löysin nimittäin vihdoin täysmustat Converset oikean kokoisena! Ja sitähän ei tietenkään lasketa, jos matkalla tarttuu mukaan pari huivia, eihän?

Huomiselle kehiteltiin jo vähän ohjelmaa. Jännää luvassa, mutta siitä kerron huomenna lisää. Vinkkinä sanon, että tarviin huomenna passia. Kuka arvaa?! :D

JR oli tänään löytäny jostain ostarilta sellaisen ison kaupan tai vissiin melkein hallin, missä myydään esim. Espritin poistoja halvalla. Sinne huomenna! :) Ja äiti: mä otan huomenna tarkoin rajatun määrän kaiken, mitä irti lähtee rahaa mukaan, ettei teijän sitä rahtialusta tarvii ruveta hankkimaan! :)

Ja sain tänään hienoja kuvia napsittua pimeältä Nanjing Roadilta. Tai ei niin pimeältä, vaan ennemminkin valojen täyttämältä. Voi ku tänne sais helposti laiteltua kuvia. Olis niin paljon kivoja!