…jatkuu.

 

Päivän ohjelma meinasi siis mennä mun osalta aivan ohi, mutta eipä mennytkään. Eihän sitä tarvii enää vessassa ravata, jos ei ole mitään, mitä tulla ulos. No, se niistä jutuista. Tarkoituksena oli siis löytää apteekki ja sanakirjan avulla selvittää, että jotakin mömmöjä sitä olis saatava. Ja Hard Rock Cafesta olin puhunut jo aiemmin, että sinne täytyy päästä käymään, että on sitten heikko olo tai ei, niin siellä ja apteekissa käyn.

Hard Rock Cafen osoitteen selvittelin ja taksilla hurautettiin pihaan. ”Muutama” pennonen hujahti paitoja ostaessa. Pieni matka seikkailtiin myös kuppilan lähistöllä ja vihdoin löysin repuksikin muuntautuvan vedettävän laukun. Melkein aito Samsonite! ;)

Sitten takaisin HRC:een ja syömään.  Ei olla koko reissun aikana näin kalliilla syöty, mutta eipä kyllä haittaa yhtään. Oli hyvää! : ) Mitä nyt pikkuisen edellinen yö kummitteli mahassa.

Taksilla seikkailtiin ja apteekkikin löydettiin vihdoin. Lääkkeet sain kiinalaisten apteekkitätien naureskellessa sanakirjan kanssa asiointia ja ehkä ripuliakin. Myöhemmin selviteltiin mahtavilla kiinan kielen taidoilla, että toisia, niitä vihreä-keltaisia kapseleita, pitäis (EHKÄ) ottaa pari-kolme pilleriä max. kolme kertaa päivässä ja toisia, kirkkaan virheitä pillereitä, sitten ehkä yksi 5-8 tunnin välein.

Pientä huonoa oloa ilmassa edelleen ja älyttömästi väsyttää. Tulin illalla siihen tulokseen, että mahavaivat aiheutti edellisen illan katkaravut. Eli kyseessä ruokamyrkytys, kun on mennyt ohi tässä oikein mukavasti.

 Huomenna muurille!