Päätä särkenyt töitten jälkeen koko ajan, joten nopeasti kauppaan ja sitten petiin. Illallakatselin Sinkkuelämää ja Isänmaan toivoja ja kävin aikaisin nukkumaan.

Koska päivästä ei ole muuta kirjoitettavaa, annan suunvuoron tai siis näppäimistön vuoron reissukavereilleni JR:lle ja Heltsulle. Olkaa hyvä!

 

"Hyvvee ehtoota tiältä mualiman toeselta laejalta! (kohta puotaan sen laejan ylj…)

Tiällä kirjottelloo kohta 21-vuotta täättävä, pienen kylän tyttö, joka on piässy muuttammaan mual´kylliin parj´ vuotta takaperin. Nyt tää opiskelloo lapsenpiästöö Kuopijossa ja justiisa tällä momentilla vieraeloop´ Kiinan mualla. On muute populata palajon ja hieman erroovainen kulttuurj` Suomeen nähen ;) 

Tää tumma ja tulinen nuor naenen, joka on vasta vähäsen aeka sitten ristitty Heltsuks, kaekkien muijen nimien lisäks, on halukas tutustuman uusiin kulttuureihin. Latinorytmit viep kertakaekkisesti jalat alta, mutta ompahan näessä kiinalaesissa tavoissakkiin arvoomista. Ruokoo tulloo maeskuttoo ja syleskellä?  Autot ajaa punasia päen ja jalankulkijat talloopi alle? Vessapaperistakin voip tulla onkelma, Pönttöonkelma??! Ja lattioille suap pissiä, oksentoo ja syleskellä? :O

Ylleesä oun hyvinniin tarkka siitä että kaek on puhasta ja siistijä sekä tiiroon kunnolla mitteen suuhunj tungen. Tavoista on kuitennii tullu lipsuttua hyvinnii livakasti. Huoneen lattioilla juoksoo vilalkoeria tuon tuosta ja suuhun on nännynnä jopa ruanavettä, jota ei oes parahiks juua, vanigossa kuitenniin lipsahti ;)

Puekoella syönti luonnistuu jo aeka mallikkaasti, toen perrään sillo ku on oekee näläkä! Lempiruokoo on tiällä tommaattikanamunasössö ja nötkötiltä maiestuva lihaloota.

Palajon on katottavvoo ja opittavvoo ja jottaen ollaan jo nähty, mutta palajon on vielä eessä. Toivottavasti joku päevä piästää vielä takas Suomen kamaralle!

Näehin kuvviin , näehin tunnelmiin!

Heltsu <3"

 


"Ulosvetäjäopiskelija nro 319, Foreign Students’ Dormitory

Kosketeltavan fiini hiaho J-R (ja ettei kellekkää jää epäseleväksi, mä hellustan). 22-vuatias. Kotoosin Ilimajoelta, Etelä-Pohojammaalta.

Vasemman kären haba: Heltsun arvio 21cm, oma arvio 28cm. Torellinen: 32cm.

Kiinalaanen vaatteitten koko: XL (hanitoon)

Täysin kypsyny harkkahan: 2/3 jälijellä, Kiinaa 75 päivää jälijellä.

Tuumaaluja Kiinasta: Ny täälon nii pirun kylymä, vaan 24 astetta. Miksen jukelintähäre ottanu kalsaria fölijyhyn??

(Btw Heltsu kakkaa nykyään pussihin, ku pelekää jottei nekää maharu pöntöstä läpi)

Kiinalaanen tapa josta on flataannuksis eniten: Mässyttäminen hilijaases hissis.

Kiinalaanen toiveammatti: Hissinkulijettaja

Kiinalaanen mielijuoma: Pinaattikeittotee

Motto: Tiärättäkös mitä tarkoottaa ku Riuskat rasat pärkyää?"