Klo 6.30 Herään ja testaan jalkoja. Hyvä? No ei. Särkee ja voimattomuus on nyt saavuttanut jo kädetkin.

6.35 Koputan JR:n ovelle ja ilmoitan, ettei tässä mihinkään olla liikkumassa – tänäänkään.

7.50 Soittoyritys osastolle tai ohjaajalle. En tiedä, mikä/kenen puhelinnumero lapussa on. Kiinaksi höpinää ja perään enkuksi ehkä jotain sen suuntaista, että puhelin on kiinni, eikä siksi vastaa. No se siitä sitten. Eivätköhän kiinalaisetkin sen verran fiksuja ole, että tajuavat, etten tänään ole tulossa, kun minua ei siellä näy. Takaisin nukkumaan.

11.30 Aamupalaksi kaikki, mitä irti lähtee.  Pyörimistä blogissa, FB:ssa ja Spotifyn testausta. Se on taas huomannut, että olen väärässä maassa, eikä suostu toimimaan.

12.30 Aamulenkki asuntolan käytävällä ja muutama valokuva. Ehkä tämä tästä. Jalat tuntuvat vähän heikoilta ja pientä huimausta. Voi olla, että johtuu parin päivän makoilustakin.

Ulkona aivan mahtava keli: aurinko paistaa melkein pilvettömältä taivaalta ja on lämmin. Olis oikein kunnon keli puistopäivälle. Ehkä sitten huomenna…

13.45 Taistelua kuvien saamiseksi nettiin. Ja kuvapula! Koko Kiinan reissun aikana oon ottanu varmaan alle 200 kuvaa. Ja nekin vähät on huonoja. Onkohan tässä nyt se kulttuurisokki tai joku masennus, kun ei kuvaaminenkaan juurikaan ole kiinnostanut. Olisikohan sittenkin pitänyt ottaa se järkkäri mukaan?

14.01 Sydän melkein pysähtyi, kun puhelin soi, siis huoneen lankapuhelin. En uskaltanut vastata :D Soittakoon uudestaan, jos on asiaa.

14.30 Kuppinuudeleita ja Isänmaantoivoja. Koin suuren yllätyksen, kun Roasted Beef Noodle-kupista löytyi NELJÄ ½cmx½cm lihapalaa. Aiemmin on ollut vaan kaks, joten hyvin positiivinen yllätys.

15.15 Sydänkohtauksen partaalla jälleen: joku yritti tulla avaimella sisälle mun huoneeseen! Mitähän ihmettä täällä oikein aina meijän töissä ollessa tapahtuu?!

Nainen rintamalla-kirjan lukua ja kuvien latautumisen odottelemista.

17.00 Tytöt tuli Sunnyn kanssa käymään asuntolalla. Annoin valitsemiemme Pekingin junien tiedot ja rahat ja porukka lähti lippuja hommaamaan. Paras mahdollinen olis yöjuna n. klo 20-10 pehmeillä nukkumapaikoilla. Seuraavana tulis samantyylisiä junia pehmeillä tai kovilla nukkumapaikoilla. Jos ei niitä, niin pehmeä istumapaikkakin menettelee, mutta 15 tuntia en lähde istumaan kovalla penkillä muuten kuin hätätapauksessa.

19.00 Junaliput saatiin. Halvalla pehmeät nukkumapaikat. Heltsu kävi Overseasista hakemassa ruokaa mullekin. Friteerattua kanaa ja jonkin sortin paistettuja dumblingeja. JR:n koneella toimii nyt langallinen netti, tosin vain Heltsun ja mun huoneesta käsin. Nyt viriteltiin piuhaa Heltsun huoneesta JR:n koneeseen.

20.15 Nyt on jotain Flickr:ssa (kolmasosa valitsemistani kuvista latautui) ja linkki blogin sivupalkissa. Saa käydä katselemassa : )

21.15 Suihkuun, josta muuten täällä selviän hienosti vartissa! Skype-puheluita Rosien kanssa. Siksi puheluITA, koska netti pätkii ja joutuu soittamaan kerran jos toisenkin

22.00-> Iltahommina edelleen skypetystä, sarjoja, kirjan lukua… katsotaan, mitä ehtii. On ollu niin kiireinen päivä! ;)