Case studya ei ollut. Tai siis palautin kyllä ennen lähtöä Cindylle valmistelemani keissin paperiversiona, mutta en esitelmöinyt kellekään yhtään mistään. Cindy oli kovasti pahoillaan, ettei paljon ehtinyt mun kanssa olla. Ymmärrän sen hyvin. Cindy kuitenkin "parhaina" päivinä teki kolmen ihmisen hommat: omansa, sihteerin ja oh:n. Ei sillon tarvii olla aikaa enää suomalaiselle opiskelijalle. Joten myös heman harkka meni aika kivasti vaan ohi.

Perjantaina laitoin  taas melkein 20 postikorttia matkaan. Mitäs ostin 70 uutta... Ja käytiin illalla Blue Frogissa syömässä. Hintatasosta taas osuva esimerkki: hyvän ravintolan hamppariateria, vesi ja yksi drinkki 170rmb. Ja kaiken lisäksi oli vielä happy hour, joten yhden drinkin hinnalla sai kaksi.

Ravintolan jälkeen pyörähdettiin vielä paljon länkkäriruokaa ym myyvässä kaupassa. Mukaan tarttui Haribon karkkeja ja pari lehteä. Toinen lehdistä oli kyllä kiinalainen sisustuslehti. Ulkolaiset lehdet ovat kyllä hinnoissaan! Täytyy kuitenkin ehkä junamatkalle ostaa luettavaa, maksoi mitä maksoi.