Toinen junapäivä sujui nukkuessa ja maisemia katsellessa. Pelattiin vähän Unoa. Syötiin. Katsoin Sinkkuelämää (ensimmäinen kierros on jo katsottu ja aloitettu alusta uudestaan;)).

37 tuntia ja 5 minuuttia meni todella nopeasti. Kertaakaan ei matkan aikana tullut olo, että loppuispa tämä jo. Kabinetissa oli siis kaikesta päätellen oikein mukavat oltavat ;) Ekana päivänä tosin joku junatyyppi kävi pariin kertaan katsomassa, että mikäs tämä homma on. Ymmärsivät kuitenkin helposti, että meitä on kolme, mutta meillä on kyllä neljä lippua, eikä silloinkaan siis tullut ongelmaa, vaikka yhdellä jos toisella taisi sydän pompahtaa jonnekin larynxin tietämille.

Mantereelta saarelle kuljettiin junalautalla. Keinutti vain vähän, mutta kuitenkin sen verran, että äitille olis huono olo iskenyt varmasti. Haikouhun saavuttiin puoli seitsemän aikoihin ja Sanyalle lopulta kymmenen jälkeen. Taksilla super-kalliilla taksilla. Ei viitsitty/jaksettu alkaa väittelemään hinnasta, vaan lykättiin satanen reilusti, kun pyysivät 120yuania. Oikea summa olisi varmaan ollut kahdesta taksista jotain 60-70 yuanin pintaan. Tämän jälkeen ei kyllä ylihintaa makseta!

Hotellihuone on ihan ok. Suihku toimii, vessa vetää ja seinällä on ilmoitus, että gekko on ystävä. Huomenna aikaisin aamusta aamupalalle ja sitten sinne kauan odotetulle rannalle! :)