Puoli 12 meidän piti luovuttaa hostellihuone pois. No, kello 11 yksi hostellityypeistä tuli koputtelemaan, että joko oltaisiin lähdössä. Hieman ihmeellinen paikka siis. Päätettiin lähteä heti. Ei enää puoli tuntia enemmän meidän reilun puolen vuorokauden lentokentällä odotteluun tehny suurtakaan lisää.

Taksilla kentälle. Kuski naureskeli meidän tavaramäärällä, samoin muutamat ohikulkijat :D Kentälle päästiin kätevästi ja odottelu sai alkaa. Punnittiin laukkuja, nukuttiin, syötiin, pelattiin hetiku UNOa ja henkilö-peliä. Ennen 11 illalla päästiin check iniin ja sitte tekemään vielä viimeiset "pakolliset" ostokset.

Lento lähti loppujen lopuksi hieman myöhässä, koska koneesta poistettiin pari ihmistä häiriökäytöksen vuoksi. Ihanaa oli päästä koko päivän oottelun jälkeen koneeseen syömään ja kattomaan leffoja. Nukkumaanki pystyin vähäsen pariin otteseen.

Innostusta kotiin pääsystä oli reippaasti ilmassa ja laskeutuminen tuntu kestävän liian kauan. Tulliin ei jouduttu ja kotimatka meni nopeesti, kunhan kentältä pääsi. Outoa olla taas täällä. Ihan ku ei missään olis koskaan ollukaan, mutta toisaalta on vähän ihmeellistä olla muualla kuin Kiinassa.

Maanantaina heti aamusta kotiin pääsyn jälkeen labraan kaikkien pissa- ja kakkapurkkien kanssa, verikokeita ja thorax. MRSA seuraavana päivänä.

Ihanaa olla kotona!