Eli hyvästi Shanghai!

Pakkausta, eväitten ostoa, viimeisiä kuvia tutuista ympyröistä, Secret Recipe, viimeisiä kuvia Shanghain valoista, korkinavaaja. Siitä on minun viimeinen Shanghai-päiväni tehty.

Aamun aloitin pakkausta jatkamalla, eli purku ja uudelleenpakkaus kertaa kaksi. Tilaa tuli yllättävän kivasti ja painokin on nyt kummassakin laukussa melkein kohdillaan (tosin isompi laukku heittää nyt vähän, kun menin haalimaan sinne kaksi yhden ison vesipullon ja JR:n jämäkahvit. Illan punnituksen perusteella pieni laukku (joka tulee siis selkään mahtavan repuksi muuntautumissysteeminsä ansiosta) painaa 17,8kg ja isompi 24,5kg. Lisäksi tulee vielä reppu, jossa on tietokone, lehtiä ja osa eväistä. Ja tosiaan vielä repunkin lisäksi on eväskassi, koska reppuun ei kaikki mahtunut. Mahtaa tulla mukavaa, kun huomenna yritän vääntää itseni kaikkine tavaroineni Shanghain eteläiselle rautsikalle.

Käytiin JR:n kanssa (Heltsun samaan aikaan pyöriessä viimeisiä kohteita) kaupassa ostamassa vielä viimeiset eväät. Nyt on leipää, tonnikalaa (löydettiin ihan vahingossa!), karkkia, sipsejä, keksejä, mandariinejä ja juomista. Pitäis nyt yksi Shanghai-Sanya väliä pärjätä!

Sitten suunnaksi People's Square ja Secret Recipe-ravintola. Liikaa ruokaa ja ähky olo.

Viimeinen Shanghai-päivä kruunattiin käymällä korkinavaajassa (Shanghai World Financial Center) katselemassa viimeisen kerran maisemia yläilmoista. Upealta tämä kaupunki edelleen näytti. Ja harvemmin sitä tulee drinkkinsä kanssa sotkettua 94. kerroksen baarissa.

Hieman haikeutta ilmassa. Kahden kuukauden "koti"  jää huomenna taakse, eikä tiedä, millon on seuraavan kerran tänne tulossa. Innolla kuitenkin odotan Hainaniin pääsyä ja Hong Kongia!

Mahtavat kaksi kuukautta. Kiitos Shanghai! :)