Tänään meni rahaa! Ostin kolmet kengät, kolme laukkua, kaksi paitaa, pari korua, matkatyynyn ja kaksi lompakkoa.

Lähdetäänpäs alusta tämä pikainen kerronta: tämän päivän kohteena oli shoppailijoiden taivas ja muiden se… no se toinen paikka – Qipu Lu. Porukkaa kuin pipoa. Tyyliltään Tallinnan Merekeskus tämä ”ostoskeskus”, jossa me kierreltiin. Varmaan viisi kerrosta ja käytäviä muutama liikaa. Kauppiaiden äänenkäytöstä ja toiminnasta kannattaisi suomalaisten markkinamiesten ottaa mallia, tai siis ei kannattaisi.

Tavaraa oli paljon, kaikki feikkiä, mutta ei todellakaan hinnalla pilattuja. Tänään kunnolla ensikosketus tinkimisen jaloon taitoon. Hinnat tippuivat kivasti lähes kaikista jutuista, mitä mukaan sitten lopulta tarttui. Joistakin varmaan olisi ollut varaa vielä pudottaakin.  Rinkkaa/jättireppua olen etsiskellyt toiseksi matkalaukuksi paluumatkalle, mutta vielä ei ole löytynyt. Olisi paljon helpompi kantaa rinkkaa selässä, reppua etupuolella ja raahailla emäsikaa perässä. Toivottavasti jonkunlaisen kätevän systeemin löytää. Jos ei, on pakko tyytyä toiseen matkalaukkuun.

Kolme-neljä tuntia tänään kierrettiin ja tehtiin ostoksia, käytiin KFC:ssä syömässä hamppariateriat ja tultiin asuntolalle. Ainiin, ja näin kunnon kiinalaisen catfightin, kun kaksi tyttöä huusivat toisilleen ja olivat ja puseroissa kiinni. Meinasi naurattaa ja oli pakko hipsiä paikalta aika nopeasti.

Sitten perus arkihommina olen tänään pessyt nyrkkipyykkiä ja samalla repäissyt tyynyliinaan reiän, luutunnut lattian ja… siinäpä ne.

Nyt päästän JR:n koneelle soittelemaan ja jatkan pari päivää sitten kesken jäänyttä MeNaisia.

Huomenna taas sairaalalle… huoh.

 

P.S. Loppuun vielä paljastus, että sitä rahaa meni oikeasti varmaan jotain 50-70 euron paikkeilla ;)