Hong Kong kiinalaiselta nimeltään tuoksuva satama. Täällä sitä siis ollaan tuoksuvassa satamassa. Reissua jäljellä vajaa pari viikkoa ja saman verran aikaa tietenkin tutkia tätä haju-harbouria.

Nukuttiin pitkään ja lähdettiin sitten seikkailemaan lähistölle. Ollaan siis Kowloonissa, joka on aktiivisten googlettamisen jälkeen osoittautui yhdeksi Honkkarin hallinnollisista piireistä (?). Melkein on noloa, että en ihan tiedä, missä me oikein ollaan :D Tai siis täällä Honkkarin Kowloonissa kyllä, mutta siis missä. No kuitenkin. Ollaan.

Päivä meni shoppaillessa vain yhdellä ostarilla, joten paljon on vielä (toisin kuin rahaa, jota ei niin paljon ole ollut enää pitkiin aikoihin) koluttavaa jäljellä. Onneksi muutamille päiville on suunniteltuna jotain muuta kuin matkalaukun ylitäyttämistä rahallisin keinoin. Eli Disneyland, Victoria Peak ja Hard Rock Cafe, joista kyllä varmasti kaikista tarttuu jotain mukaan.

Äitille on jo lähetetty viestiä, että tulkoon nyt jo äkkiä hakemaan mut turvaan täältä. Tai vaihtoehtoisesti laittaa tilille rahaa ;) No ei vaan, eiköhän tässä tällä ihan omalla jo kauan sitten ylitetyllä budjetilla aiota loppuun asti pärjätä.

Lääkkeitä ja muuta apteekkirompetta taitaa täältä lähteä mukaan pieni matkalaukullinen. Tiikeribalsamia on testiksi yksi purkki napattu mukaan ja vähän muutakin. Kuka tahtoo tiikeribalsamia? No, vaikka ette tahdokaan, saatatte saada

P.S. Taidetaan kaiken kukkuraksi lentää pihalle tästä hostellista ennen viimeistä Honkkari-päivää. Äsken (klo paikallista aikaa 00.00) kävi respan miekkonen ovella: "Slowly!" Joojoo, hitaasti yritetään olle ;)