Tänään rikkoitui tosiaan neljän viikon raja. Ikään kuin sen kunniaksi käytiin hieronnassa. Tai oltais käyty muutenkin, mutta jos syy täytyy keksiä, ni kaipa tuo kelpaa. Japanilainen shiatsu-hieronta. Ei ehkä niin hyvä kuin olisin olettanut, mutta ei käy valittaminen. Tunnin hieronta tuli maksamaan n. 20€. Varattiin ajat sitten perjantaillekin jo. Mä otan perjantaina ennen Pekingin reissua tunnin jalkahieronnan, joka sisältää myös kuorinnan. Hinta sama parikymppiä.

Tänään päivä töissä meni haahuillessa. Yhtä vauvaa nauratin suomenkielisillä höpinöillä. Ruoan jälkeen minut ohjattiin lepohuoneeseen NUKKUMAAN. Siis ihan sänkyyn, peiton alle :D Kyllä on raskasta!

Tämän harkan case studysta kyselin tänään. Kaikkien potilaiden tilanne on kuulemma niin monimutkainen, ettei niistä kukaan kelpaa. Miten on niin mun tuuria. Saan varmaan samalla tietää keissini, kun Ms. Gu aka kolme-natsaa-lätsässä saapuu paikalle.

Kiinan kielen taidoistani en taida ollakaan vielä maininnut. SiinäKIN olen aika mestari :D Osaan sanat: kiitos, hyvää päivää, näkemiin ja röntgen. Mitä sitä muuta ihminen Kiinan reissullaan tarvitsee?